Spring til indhold

Maya's Tolkeservice

Maya’s Tolkeservice er en førende tolkevirksomhed, der dækker hele landet med afdelinger placeret strategisk rundt omkring. Vi tilbyder professionelle tolke- og oversættelsestjenester i mere end 119 sprog og dialekter, understøttet af et omfattende netværk af over 3000 tolke, hvoraf 500 er aktivt engageret på landsplan. Vores styrke ligger i vores evne til at dække ethvert sprogbehov. Virksomheden er skabt på fundamentet af en sammenslutning af tidligere tolkefirmaer, hvilket har beriget os med en dybdegående viden og erfaring inden for branchen. 

Grundlagt i 2019 af Faisal Mohamed og Indra Sapkota, med rødder i branchen helt tilbage til 2004, står vi stærkt rustet med ekspertise og en historik af pålidelighed og kvalitet i vores tjenester.


Hos Maya’s Tolkeservice udfører vi fremmødetolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Fremmødetolkning — også kaldet konsekutiv tolkning — er den mest anvendte tolkeform i det kommunale og private regi og bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, uddannelseskurser m.v. Vi er en af verdens førende leverandør af oversættelser og tolkeydelser. Vores vision er at skabe en verden, hvori gensidig respekt, kulturforståelse og ikke mindst entydig kommunikation er på dagsordenen. 


Vores tolke og oversættere har alle en sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, suppleret med kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder. Vi dækker opgaver af alle typer; herunder alt inden for jura & politianliggender, hospital- & lægebesøg, samt samfunds- & sociale anliggender. Vi har de seneste år forsøgt at give tilbage til samfundet på forskellig vis. Blandt andet har vi arbejdet med flygtninge/tilflyttere/asylansøgere, og med vores tolke og oversætteres hjælp gjort det lettere for dem at navigere i de forskellige lovkrav og processer. Herudover har vi under Corona-krisen tilbudt gratis tolkning og oversættelse af vigtig information mv.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

KONTAKTOPLYSNINGER

ÅBNINGSTIDER

VI STØTTER

FØLG OS

Copyright. All Rights Reserved.