Spring til indhold
desktop publishing ikon

MARKETING-
OVERSÆTTELSE

Vores professionelle oversættere har stor erfaring oversættelser indenfor marketing og branding. Du kan trygt og sikkert disse oversættelser til Maya’s Tolkeservice; vi sikrer høj kvalitet, hurtig levering, og sørger for at vi holder os så tæt på den originale tekst som muligt, når det gælder fagtermer på de forskellige sprog.

Marketing oversættelse ikon

VI TILBYDER DIG

Specialister med marketing uddannelsesbaggrund

Håndplukkede 

modersmålsoversættere

Oversættelse med fokus på 

din målgruppe

Hensigtsmæssig brug af 

fagområdets terminologier 

NÅ UD TIL ET GLOBALT PUBLIKUM

Vores oversættere har stor erfaring med diverse marketing- og brandingtekster, heriblandt brochurer, kataloger, nyhedsbreve, pressemateriale, reklamer mm.

Mange af vores oversættere har en uddannelse inden for marketing, eller tidligere arbejdet indenfor området, hvor gennem de har opbygget et indgående kendskab til hvordan marketingtekster bør struktureres for at nå ud til specifikke målgrupper; på den bedst og mest hensigtsmæssige facon.

 

Har I krav til terminologien, vil disse blive taget i betragtning, så oversættelsen lever op til både krav og forventninger; på denne måde sikrer vi den størst mulige konverteringsrate.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi oplever at de fleste af vores kunder foretrækker faste oversættere og korrekturlæsere på deres projekter. Der oprettes derfor et fast hold der kender til netop jeres behov, tone-of-voice, terminologi, mm.

HURTIGT SVAR

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.