Spring til indhold
Korrekturlæsning ikon

KORREKTURLÆSNING

Som ekstra service tilbyder vi korrekturlæsning. Både af dine egne tekster, og af oversættelser du får lavet hos os.

Ved oversatte dokumenter, vil en professionel korrekturlæser gennemgå den oversatte tekst med en lup for at forbedre og sikre kvaliteten. Stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl rettes til. Derudover vil kvaliteten af oversættelsen blive testet ved at sammenligne den oversatte tekst med den originale tekst.

Korrekturlæsning ikon

BEDRE KVALITET

“To par øjne er bedre end et!”

En skribent, forfatter eller oversætter kan meget nemt stirre sig blind på små stave- og grammatikfejl.

Med korrekturlæsning som tilvalg, sikrer vi at disse små, men forstyrrende, fejl elimineres. På denne sikres det at alle dine tekster bliver af så høj kvalitet som muligt.

FØLG MED PÅ SIDELINJEN

hold øje med ændringer

Med korrekturlæsning som tilvalg får du renskrevne dokumenter, klar til at blive sendt ud til slutbrugeren. Derudover får du også tilsendt en version hvor du kan se præcist hvilke korrektioner der er blevet foretaget. På denne måde kan du præcist se hvad der er sket af ændringer.

TROVÆRDIGHED & GENNEMSLAGSKRAFT

Det kan være afgørende for din teksts læsbarhed at alle fejl er elimineret. Og denne læsbarhed kan være udslagsgivende i forhold til din gennemslagskraft på det globale marked.

Vi råder altid vores kunder til at tilvælge korrekturlæsning. Vi oplever nemlig at pengene altid er godt givet ud. Tilliden hos dine kunder falder drastisk hvis der forekommer grammatiske og stilistiske fejl, da disse typisk associeres med phishing-sites, og andre scams.

Ved at eliminere disse sikrer vi at dine dokumenter, hjemmesider mm. tages seriøst, og tilliden hos dine slutbrugere højnes.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Enhver oversættelse er en fortolkning 

Vi oplever at de fleste af vores kunder foretrækker faste oversættere og korrekturlæsere på deres projekter. Der oprettes derfor et fast hold der kender til netop jeres behov, tone-of-voice, terminologi, mm.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.