Skip to content
Om os

Maya's Tolkeservice

Maya’s Tolkeservice er en landsdækkende tolkevirksomhed med afdelinger flere steder i landet. Vi leverer tolkning og oversættelse inden for mere end 119 sprog og dialekter, og med flere tolke inden for hvert. I skrivende stund råder vi over 3000, hvoraf 500 af dem er aktive i hele landet. Vi dækker alle sprog!

 

Hos Maya’s Tolkeservice udfører vi fremmødetolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Fremmødetolkning — også kaldet konsekutiv tolkning — er den mest anvendte tolkeform i det kommunale og private regi og bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, uddannelseskurser m.v.

 

Vi er en af verdens førende leverandør af oversættelser og tolkeydelser. Vores vision er at skabe en verden, hvori gensidig respekt, kulturforståelse og ikke mindst entydig kommunikation er på dagsordenen.

 

Vores tolke og oversættere har alle en sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, suppleret med kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder. Vi dækker opgaver af alle typer; herunder alt inden for jura & politianliggender, hospital- & lægebesøg, samt samfunds- & sociale anliggender.

 

Vi har de seneste år forsøgt at give tilbage til samfundet på forskellig vis. Blandt andet har vi arbejdet med flygtninge/tilflyttere/asylansøgere, og med vores tolke og oversætteres hjælp gjort det lettere for dem at navigere i de forskellige lovkrav og processer.

 

Herudover har vi under Corona-krisen tilbudt gratis tolkning og oversættelse af vigtig information mv.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.